welkom

We verwelkomen u graag op de website van Lenig en Gezwind Turnhout. Via deze weg hopen we u op de hoogte te houden van alle nieuwtjes binnen onze club.

Noteer alvast in je agenda:

  • Turnshow 2014 zaterdag 22 maart vanaf 18u30
  • Dansshow 2014 zondag 27 april vanaf 15u00

Geen les trampoline en tumbling op 26 april

Wegens de afwezigheid van het merendeel van onze leiding die een handje toesteken op de generale repetitie van de dansshow, zal de trampoline, airtrack en tumbling training op 26 april niet doorgaan.

Sportkamp 2014

De eerste week van de zomervakantie wordt traditiegetrouw gereserveerd voor ons jaarlijks SPORTKAMP.

Turnen, trampoline, tumbling, dansen, sporten, ravotten,... . Elk jaar groeit de interesse van onze leden om deel te nemen aan deze fantastische sportweek.

Wil je samen met je vriendjes / vriendinnetjes de vakantie goed inzetten? Schrijf je dan zeker in voor het sportkamp van Lenig en Gezwind.

Bekijk onze folder voor meer informatie.

Dansshow

EEN NIET TE MISSEN EVENEMENT: DE OSCARS IN BELGIË
De voorrondes van de Oscars zijn van start gegaan. Ook dit jaar ontvingen we fantastische inzendingen. Dit jaar kreeg België de opportuniteit om de finale in een feestelijk jasje te zetten. Sla deze unieke kans niet af en neem deel aan dit wereldbefaamde evenement.
De Oscar genomineerden zullen op zondag 27 april 2014 feestelijk onthaald worden in de internationaal gezinde Warande. Strijk ook neer in feestelijke avondkleding en geniet van dit hoogstaand spektakel in aanwezigheid van fotografen, pers en wereldsterren.
In samenwerking met Abondanse- Lening en Gezwind zal u kunnen genieten van een namiddag vol spectaculaire dansacts , filmvertoningen en de uiteindelijke Oscaruitreiking. 
 
WAT: Dansshow Lenig en gezwind (Abondanse)
WANNEER: zondag 27 april 2014
WAAR: Warande
UUR: 15.00u
TICKETS: 
* 10 euro voor +12 jaar 
* 5 euro voor -12jaar
RESERVATIE:
* telefonische via Warande
* aan de balie van de Warande
Hopelijk tot dan!
 

 

Inschrijven

Je kan je nog steeds inschrijven voor het huidig seizoen. Dit doe je door op onderstaande knop te klikken.
 

 

Fit en Fun

Tijdens deze vakantie zijn er weer fit en fun dagen. Jullie kinderen kunnen dan 1 of meerdere dagen komen sporten, spelen, knutselen, ...

Klik hier voor meer informatie.